KONSERT

1000mods (GR)

psykedelisk hardrock

Tid, dato og aldersgrenser 19:00 20+
Billetter Kjøp billett 250,—

Er ikke så ofte man får besøk av band fra Hellas! Men, når det først skjer så kan vi stolt presentere 1000mods!

Med sin psykedeliske heavy rock har den siden oppstarten i 2006 spilt en hel haug med konserter med en rekke navn. Det var først i 2010 at det ble snakk om studioinnspilling da fløy inn Billy Anderson til Grekenland der debutplata ‘Super Van Vacation’ ble til.

I 2014 kom også andrealbumet – Vultures – men før mellom og etter albuminnspillingene har 1000mods først og fremst gjort det de er gode på: å være unikt bra på scenen!
Discography
Blank Reality ​(2007 self­released) ­ EP, CD
Liquid Sleep​(2009 Sui sound /CTS) ­ EP, 7’’
1000mods Vs Wight ​(2010 FAT & HOLY) ­ Split Tape
Super Van Vacation​​(2011 Kozmik Artifactz / CTS) ­ 2LP, CD, (2LP reissue 2013 CTS)
Valley Of Sand​(2012 The Lab recs ) ­ EP, 12’’
Vultures​(2014 The Lab recs) ­ LP, CD

Lineup
Dani | Bass & Vox
Giannis | Guitars
George | Guitars
Labros | Drums

Program

januar

februar

mars

april

mai

juli