KONSERT:

Klubb Vriompeis: Kim Myhr / Lasse Marhaug

Eksperimentell duo i mesterklasse

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Kim Myhr og Lasse Marhaug er to av landets mest fremtredende eksperimentalister med et stort antall utgivelser og prosjekter på samvittigheten. De samarbeidet for første gang i 2016 med stykket «On the Silver Globe», en åtte kanals studiokomposisjon bestående av gitarer, vintage analoge og modulære synther, akustiske gjenstander, oscillatorer, granulær syntese, digital prosessering og annen studiotriksing. En stereoversjon av stykket ble utgitt på SOFA i starten av 2017. De har siden den gang turnert med et nytt live-sett som de vil presentere på Blå denne kvelden.
Kim Myhr er en fremtredende stemme på den norske eksperimentelle musikkscenen, både som komponist og som gitarist. Han har gitt ut tre kritikerroste soloplater: «Bloom» på Hubro (2016) og «All your limbs singing» på SOFA (2014), og «You | me» (HUBRO 2017). Han skriver hyppig for ulike kammerensembler, elektroakustiske settinger og for ulike danse- og teaterproduksjoner. Han driver plateselskapet SOFA sammen med Ingar Zach og Martin Taxt.
Lasse Marhaug har vært en sentral skikkelse i norsk eksperimentell musikk de siste 25 årene, med hundrevis av utgivelser, samarbeider og prosjekter. Han komponerer musikk for film, teater, dans og installasjoner, og er også forfatter, magasinutgiver og billedkunstner.

Program

januar

februar

mars

april

mai

juli