KLUBB VRIOMPEIS:

Pharmakon (US) + Fredrik Falk + Hedtjärn/Røysum

industri, støy og frijazz!

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

PHARMAKON
Støy/Industri-fenomenet Pharmakon tar endelig turen til Norge. Margaret Chardiet fra New York er en av grunnleggerene av Red Light District-kollektivet fra samme delstat og har vært en av premissleverandørene i den eksperimentelle undergrunnen siden hun var 17. Nylig slapp hun albumet Bestial Burden som ble utgitt av en av premissleverandørene innen alternativ musikk – Sacred Bones – som også gir ut bl.a. Jenny Hval.

FREDRIK FALK
Lokal bråkehelt og støypådriver Fredrik Falk spiller opp til særs alternativ dans denne kvelden. Akkurat hvor alternativt og hvor dansbart det i det hele tatt er vet vi ikke helt enda, men siden det er lørdag så skal du ikke se bort fra at dette kan blir en veldig løssluppen affære

HEDTJÄRN/RØYSUM
Isak Hedtjärn og Andreas Røysum blir det rare utskuddet denne kvelden. Ikke fordi de er de mest bråkete av dem alle, men siden kanskje de er de mest brøkete, eller skolerte om du vil. Dette tospannet har pusset klarinettene sine og står klare til å gi dere noe så sjeldent som en duo klarinett-konsert. Hvor ofte har du vært på det, liksom?

Program

oktober

november

desember