LIVE-SENDING OG FEST:

Abels tårns sommerfestsending!

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Free

Abels tårn flytter denne kvelden ut av modertårnet, og inntar hammocken på uteserveringa til Blå ved Akerselvas bredd. Vi har sikra oss et knallpanel, satser på knallvær og har som alltid bordet breddfullt av kvalitetspørsmål fra våre lyttere.

Blant annet skal vi rippe opp i historien med hva som skjer med stemmen ved heliumballonginntak. Vi kom liksom ikke til bunns forrige gang. For mange spørsmål stod igjen.  Denne gangen gjør vi et eksperiment, med band. Vil vokalistens stemme fortsatt være i pitch med bandet etter inhalering? Eller må resten av bandet ta en GrandPrix-modulasjon?

Dette er en feiring av alle våre fabelaktige lyttere. Dette er en feiring av alle våre eventyrlige panelanter. Og det er fest for alle som gjerne skulle ha komme på Abels tårn live, men som aldri har mulighet en fredager formiddag. Og det er en feiring av nysgjerrigheten, undringen og sommeren.

Opptaket/sendinga starter kl 19:00, og varer en time. Vil anta at det lønner å komme i god tid hvis man vil sikre seg god plass.

Gjesteartist: Daelen

(Marte Dæhlen & Hilde Z. Kolstad)

I panelet:
Psykolog Yasmin Sofia Iqbal
Fysiker Are Raklev
Prof i signalbehandling Sverre Holm

Program

January

February

March

April

May

December