KLUBB:

A$TROBLONDE x Royane

R&B, hip hop, pop og electronica!

Time, date & age restrictions 23:59 23+
Tickets Get tickets 150,—

ASTROBLONDE (Ida Helene) kom inn som et friskt pust på DJ-scenen med duoen Q&I i 2017 og ble fort ettertraktet for sine dansbare og energiske DJ-sett. Hun har spilt på alt fra de beste nattklubbene i Skandinavia til Design Week i Milano, private events i Frankrike, mote-events i Norge som Oslo Runway, Årets Stylista og ELLE, nattklubber som Blå, Parkteatret, Rockefeller og HYSJ – samt festivaler som Slottsfjell, Øya, PRIDE, H&M Loves Music og Palmesus.

Hun spiller en fin kombinasjon av gamle juveler og nye perler og spiller sine favoritter fra sjangerne hun liker best: R&B, Hip Hop, Pop og elektronisk dansemusikk og hva enn dansegulvet trenger. Hun legger heller ikke skjul på at hun også sverger til en god dose “guilty pleasures” – til publikums store begeistring.

http://instagram.com/idahelene_
http://facebook.com/ASTROBLONDE

ROYANE
Royane er en norsk artist med marokkansk og spansk opphav. Hennes oppvekst er sterkt formet av RnB, hiphop, Arabisk og latinsk musikk og hun har opparbeidet seg en stor følgerbase gjennom make-up og moteverdenen.

Royane slapp sin første låt “Antidote for Love” våren 2019. Kort tid etter droppet Royane sin andre singel “Flex Like Me”, fulgt opp av “Prima Donna”, som har fått over 100.000 plays på Spotify allerede og stadig vokser. Hennes nyeste singel “You Ain’t Nuthin’” er ute nå og du kan sjekke den ut her:

http://sptfy.com/dbPP
http://instagram.com/royane
http://youtu.be/hDbFW43Qf7I

Lørdag 15/02 teamer disse to Powerpuff jentene seg opp for å lage tidenes kveld på BLÅ ♥ Don’t miss out!

Program

February

March

April

May

December