KONSERT:

Author & Punisher + Statiqbloom

Tomanns industriorkester

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Author & Punisher har returnert etter et tre år langt gap med et imponerende nytt album i Krüller (Relapse Records). Ved bruk av oppgraderte maskiner, en ny sansestrategi og en listig kurasjon av samarbeidspartnere på toppnivå, kom maskinisten Tristan Shone ut av pausen, raffinert og om mulig, enda mer velutstyrt. På “Krüller” servererer Author & Punsiher hymner for dagens forfall og selvopptatthet. For å feire og invitere musikere og skapere inn i hans viscerale og taktile verden, lanserer Shone også et skreddersydd lydutstyrsselskap kalt Drone Machines for å falle sammen med utgivelsen av Krüller.

“Drone Machines er et boutique-utstyrsselskap startet av meg selv og to andre med ferdigheter innen maskinteknikk og synth-arkitektur,” sier Shone. “Ved å bruke mine nåværende enheter som utgangspunkt, har vi redesignet dem for å være mye mer robuste og strømlinjeformede. Maskinene jeg bruker i Author & Punisher er ganske rå i konstruksjonen, så vi ønsket å utvide funksjonaliteten. Når det kommer til Author & Punisher, ønsket jeg å uppe gamet. Fritiden [hovedsakelig på grunn av den globale pandemien] tillot meg å omforme synth- og trommelydene mine, mikrofonen min og resten av utstyret. Jeg har laget noen nye maskinversjoner for praktisk talt hvert album , men jeg fikk aldri sjansen til å grave dypt fordi jeg alltid skrev eller turnerte: albumsykluser ble mye viktigere etter Drone Machines-albumet. Jeg fikk endelig sjansen til å forbedre maskinene jeg bruker med et team av likesinnede. Og viktigst av alt, jeg skrev konstant. Ettersom pandemien fortsatte å trekke ut, fortsatte jeg bare å skrive. Jeg har ikke brukt så mye tid på å skrive på veldig lenge.”

Tristan Shone klargjør Author & Punisher-arsenalet for å ta Krüller ut på veien. Med på laget har han hanket inn gitaristen Douglas Sabolick (Ecstatic Vision) til sceneoppsettet !

Program

June

July

August

September

October

November

December

January