KONSERT:

BIRU BABY + Doglover95 + Trist Pike

samefolkets dag!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Fra den bitende kalde vidda i nord kommer det revolusjonerende bandet Biru Baby med sin bisarre stil og sound. Gruppen blander den eldgamle samiske joiken med next level musikk fra den moderne sivilisasjon. Resultatet har blitt kalt «ufattelig, «briljant unikt” og “Babymetal på syre”.

Hovedmedlemmene i Biru Baby er samejentene Iki og Hánná som tidvis har med seg artister som Hell-G og KT (In Da House) i tillegg til sitt band crew på konserter.

Etter noen helsprø konserter i Norge i 2015 og 2016 er bandet på alles lepper. På bransjefestivalen Trondheim Calling ble Biru Baby utnevnt til det mest eksentriske innslaget, og kåret til festivalens “vinnerne” av forskjellige musikk-magasiner og musikkjournalister.

“… Dette er en gjeng som vet hvem de er, hvorfor de gjør det de gjør, og som omtrent er villige til å dø for at publikum skal skjønne alvoret. Og leken. ”
– Musikkjournalist Ole Jacob Hoel, Adresseavisen.

 

DOGLOVER95

Nylig nominert til “Årets Artist” og tildelt pris for “Årets Musikkutgivelse” av Subjekt, er Doglover95 klar for Blå, med et sonisk beist av et 6-manns band.
 
I Mai slapp Doglover95 solo debuten “Love”, som Subjekt ga tittelen “En av de beste Norske hiphop-utgivelsene i år.” Albumet var spilt inn/skrevet/produsert av Doglover95. Singler fra prosjektet hadde premiere på P3 og lagt i flere spillelister på NPS.
 
https://subjekt.no/2019/05/31/doglover95-debuterer-med-det-som-ma-vaere-en-av-arets-beste-norske-hiphop-utgivelser/
 
Doglover95 vrir eksperimentell hiphop og låtskriving gjennom en skandinavisk linse, med klare referanser til Tyler the Creator, Bon Iver, James Blake, Frank Ocean, JPEGMAFIA.

 

 

Program

January

February

March

April

May

December