KONSERT:

Bisse + Bård Torgersen

Dansken tar sitt nyeste album - Tanmaurk - med på Norgesbesøk!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Bisse lager Danmarksrevy!
Fredag 23. november kom Bisses NIENDE album – Tanmaurk. Dette er Bisses Danmarksrevy og anmeldelse av Danmark. En rêve om moderlandet og revitaliserung av fedrelandet. Albumtittelen er en slags translitterasjon av “Danmark”, slik som det nevnes første gang på dansk jord på Den Lille Jellingesten.

Albumet kan også betraktes som sangskriverens forsøk på en translitterasjon av hans egen personlige danmarkshistorie.

Med ‘Tanmaurk’ slutter Bisses såkaldte Landstriologi, som startet med ‘Høilandet’ etterfulgt av barndomsalbumet ‘19.06.87’. Bisse marsjerer således fra dødens hinsidige høyder med ned gjennom barndommens avblomstrende daler og inn i de verdslige danske marke(de)r.

I forbindelse med albumet drar kunstneren på en liten turné som han kaller for Tanmaurkrevyen. han medbringer sin faste bissebande bestående av Zukanovic (synths), Lars Bech Pilgaard (gitar), Bjørn Heebøll (trommer) og Mads Brinch (bass).

BÅRD TORGERSEN
“Se der danser bestefar, messes det i en av technopioner og forfatter Bård Torgersens nye låter. Og det er nettopp det vi kommer til å få se denne kvelden, en mann i sin beste alder, som gir det han har, og litt til. Med seg har han multiinstrumentalist Dario Fariello, sammen maner de fram medrivende beats og lydlandskaper, poetisk vokal, og en sceneopptreden i skjæringspunktet mellom konsert, ritual og teater.»

Program

January

February

March

April

May

December