KLUBB:

Blem FM

gqom, dancehall og afrobeats

Time, date & age restrictions 23:00 21+
Tickets 100,—

BLEM FM X MALIN KAOS & SOJU PRINCESS

Mange av de hotteste navnene innen den Durban-utsprungne sjangeren gqom har gjestet klubbkonseptet Blem FM det siste året: Gqom OH!-grunnlegger Nan Kolé, Griffit Vigo, Dominowe og angolske Lua Preta har sørget for hardtslående netter i den sør-afrikanske technoens tegn. Oslo-artisten Nasrii & Angelo Reira har framført nytt materiale side om side med lokale DJs som DJ Mélange, Skankin Earl og Soju Princess (Yvonne Reuter). Og flere og flere musikkinteresserte i hovedstaden og omegn får stadig øynene opp for den kompromissløse klubbmusikken, med sine dansegulvvennlige kwaito- og SA house-røtter.
Denne junifredagen feires sommeren på Blå med splitter ny gqom, dancehall, R&B, kwaito og tonnevis av bass via Blem FM-bakmann Geir Sky, Malin Kaos & Soju Princess.

Malin Kaos er tidligere musikkredaktør i NATT&DAG, og har de siste årene jobbet som redaktør i Spotify Norge. Malin er en makeløs musikksjel med stilletthælene godt plantet i undergrunnen, og gjestet også Blem FM på Blå i fjor sommer sammen med DJ Mélange.

Soju Princess (Yvonne Ruyter) er en norsk/sør-koreansk DJ basert i Oslo som samler mørk, suggerende elektronisk musikk og urbane klubbkrefter. Hun kombinerer blant annet techno, gqom, afro tech og footwork. Settene karakteriseres som mørke, hypnotiserende og eklektiske med hardtslående bass som fellesnevner. Soju Princess er resident på den Berlinbaserte radiokanalen dead hype og har spilt på Schwuz i Berlin som en del av en klubbkveld med Plastic og New World Dysorder (to Berlinbaserte klubbkonsepter). Hun er også halvparten av DJ-duoen Sojuxlinni som ble nominert til Natt&Dags Oslopris for Årets beste klubb.

Geir Sky DJ’er utallige sjangre under bortimot 20 forskjellige aliaser, og gjestet scenen på Blå for første gang som DMC-deltager i 2001. Han er ellers frilansskribent, låtskriver & produsent og har det siste året vært ildsjelen bak konseptet Blem FM på Blå, samt jobbet med med diverse norske artister som Angelo Reira, Jonas V, Ingebjørg Bratland, Morten Abel, Miss Tati, Lars Vaular og Anand Chetty.

Program

January

February

March

April

May

December