KONSERT:

Boris Drone-Set

Japans eksperimentelle helter

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 450,—


2-dagers billett: www.ticketmaster.no/event/710867

Legendariske Boris feirer sin 30-årige karriere som et av eksperimentell musikks mest fremadstormende, tunge og innovative band.

Boris ble dannet i 1992 og kom til slutt fram til bandets nåværende lineup av Takeshi, Wata og Atsuo i 1996. I årene etterpå har Boris utrettelig utforsket sin egen gjengivelse av det som er tungt gjennom helt egne metoder. Selv om dybden av deres “tyngde” kan forsterkes, trosser deres unike musikerskap klassifisering i en hvilken som helst sjanger eller stil, så la oss bare kalle det ekte “tung musikk” i ekstreme farger. De går inn i riker som ikke kan beskrives enkelt i form av den “eksplosive lyden” eller “tordenbrølet” som har blitt deres varemerke.

Under pandemien la Boris inn høygiret, og ga ut det mest ekstreme albumet i sin lange og mye berømte karriere, NO. Boris ga ut albumet selv, og ønsket å få det ut så raskt som mulig, men kalte med vilje det siste sporet på albumet “Interlude” mens de planla oppfølgingen. NOs etterfølger kom med W, 2022-utgivelsen på BLÅ-favoritten Sacred Bones Records.

NO og W vever seg sammen for å danne NOW, en duo av utgivelser som reagerer på hverandre. Ved å følge deres hardeste album med dette sensuelle dundrende mesterverket, skaper de en kontinuerlig sirkel av hardhet og helbredelse, en sirkel som virker mer relevant nå enn noen gang og viser bandet som opererer på toppen av sin musikalske karriere.

I tillegg ga bandet ut albumet “Heavy Rocks” på Relapse Records og en split med “Rocky and The Sweden” i 2022!

Program

March

April

May

December