ENDAGSFESTIVAL:

Camp Øya 2023

Konserter ute & inne

Time, date & age restrictions 17:00 18+
Tickets Get tickets 150,—

Onsdag 21. juni inviterer vi til endagsfestivalen vår, Camp Øya.

Her får du som alltid oppleve det beste av ny norsk musikk! Det blir scener både inne og ute, DJs og god mat. Vi lover skikkelig festivalstemning, og håper du vil varme opp til selve Øyafestivalen sammen med oss denne dagen.

 

ÅRETS CAMP ØYA LINEUP:


LIAR
LIAR er en elektronisk trio som består av tre triste jenter. Iscenesatt i en mørk klubb kjeller, gjenspeiler musikken deres myter og legender. Trioen reflekterer over eksistensielle kriser, maktforhold og populærkultur; AKA the mess of it all.

Sjekk ut LIAR på Spotify

 


ROSA FAENSKAP
ROSA FAENSKAP er en kjærlighetserklæring, såvel som en krigserklæring mot svartmetallen. I en sjanger marinert i usunne mengder testosteron og misantropi står ROSA FAENSKAP som en motvekt, og feirer skeivhet, likhet, og alt som glitrer. Bandet retter svartmetallens frustrasjon og faenskap mot homofober, kapitalismen, patriarkatet og fascister. ROSA FAENSKAP blander uttrykk fra black metal, post-rock, shoegaze og hardcore punk. Låtene angriper den økende mangelen av menneskeverd for sårbare grupper, med tekster om skeivhet, transfobi, klasseforskjeller, dysfunksjonell ruspolitikk og mental helse.

Sjekk ut ROSA FAENSKAP på Spotify

 


THEA WANG

I høst ga thea wang ut sitt debutalbum while he is still asleep. Med en vekselvis styrke og sårbarhet synger hun om å vokse opp – å gi slipp på den man var, i møte med den man er i ferd med å bli. Her møtes moderne popsensitivitet og singer/songwriter-tradisjon i et rørende knutepunkt, med et intimt og analogt lydbilde “forsterket ganger ti av Wangs usedvanlige stemme”- BT mars 2022.

“Det er noko vedunderleg unikt som føregår i thea wang sitt solsystem. Med ei inderleg intensitet vert tilfeldige møter, einsemd og kjærleik forvandla til klanglegenoveller som opnar dører inn til andre sine liv, der vi får vera gjestar ei lita stund. Melodiske poplåtar tar uventa sprang og kler den magiske røysta hennar perfekt, elektronikk og samples er med på å modernisera ein tradisjonelt akustisk singer/songwriter-sjanger samstundes som hjartet til Joni bankar bakom” – Jan Tore Skråmestø

Sjekk ut Thea Wang på Spotify

 


SYNNE SØRGJERD
Synne Sørgjerd er i startgropa av sin karriere som norsk popartist med gitar, stort låtskrivertalent, glimt i øyet og en drøss med selvironi. Synnes første utgivelse på Playground Music er en sertifisert bænger med tydelige referanser til gitar- og trommedrevne 90-tallshits. “Siden du dro” handler om å brått miste fremtiden man trodde man hadde, med den personen man trodde man var. Og i kjølvannet av oppdagelsen bli tvunget til å gjenskape seg selv, sånn at man til slutt kanskje finner noe som føles som frihet og et hav av muligheter større enn det personen som sviktet deg seiler på.

Sjekk ut Synne Sørgjerd på Spotify

 


MALIK
Født og oppvokst i Bergen by, der regnet treffer først. Mellom regnet og alle årene i blodbyen har Malik samlet perspektiver som en liten minoritetsgutt. Det å være en del av, og samtidig være ekskludert. Det musikalske landskapet er preget av dette, der det syntetiske og organiske er sammensveiset for å skape et inntrykk – av hvem Malik er, hvor Malik kommer fra og hva Malik representerer.

Sjekk ut Malik på Spotify

 


SOUNDFOCKER
Soundfocker er en instrumental trio som forener improvisasjon med suggerende rytmer og klubbestetikk. Musikerne pusher grensene for hva en trio kan gjøre, og er på evig søken etter de umuligste lyder. Lydbildet er hardt, elektronisk og eksperimenterende, og musikken er like lett å gå seg vill i som den er å danse til. De tre musikerne spiller med flere spennende acts på den norske musikkscenen og slapp sin debut EP 50undf0ck3r 1. februar.

Sjekk ut Soundfocker på Spotify

 I september 2022 startet RÜ studioarbeidet og den musikalske reisen som denne sommeren skal introdusere henne for et større publikum i Norge og utlandet. RÜ aka Ruth Victoria Rømyhr er en 21 år gammel artist og låtskriver, som vokste opp i Sveio i Vestland. Hun definerer seg som alternativ skeiv. RÜ er inspirert av eldre jazz, new age, R&B og hiphop.  Fredag 12. mai slapp hun sin debut-EP A Feminist March.  RÜ bruker musikken til å ta opp temaer rundt samfunnsproblemer og usikkerhet, og ønsker å fremme selvaksept og det å verdsette mangfold. Hun håper musikken hennes vil inspirere andre til å verdsette det som virkelig betyr noe i livet, heller enn å prøve tilfredsstille massene.

Sjekk ut RÜ på Spotify

 


SUPERSLOW
Superslow gir deg rett-i-trynet-pop-rock! Med selvrealiserende og relasjonsrelaterte tekster, pakket inn i fuzzriff og energifylte top-lines, kan man umulig motstå trangen til å danse. Her får du garagerock inspirert av regnbuer, tegneserier, kalde dusjer og feilgrep fra 20-årene. I 2023 skal det spilles, svettes, danses og føles – med Superslow som soundtrack. EPen Mess ble sluppet nå i mai! Med musikere fra prosjekter som Hedda Mae, Michelle Ullestad, Kryptograf og Kosmodome får du servert et live-show uten like!

Sjekk ut Superslow på Spotify

Program

June

July

August

September

October

November

December

January