KONSERT - BEGRENSET KAPASITET

Castaway Hounds + Sunshe Ine

fremtidsrock

Time, date & age restrictions 20:00 18+
Tickets Get tickets 250,—

Selv om vi aldri har spilt inne på BLÅ, så er det ingen tvil om at dette blir hjemmebane! Forrige gang vi spilte på sjappa avslutta vi Musikkfest med ei stinn uteservering. Siden dette blir en annerledes gig for oss og dere, så blir dette en helt spesiell kveld, det lover vi. Kom så får dere se.

Castaway Hounds høres ut som et slags moderne kjærlighetsbarn til britisk og amerikansk Rock ‘n’ Roll. Eklektisk, beatsentrisk, riffete, pønkete, energisk, dansbart og fengende. Det er en slags swiss-army-knife av rock, det er noe greier der for de fleste. Det er musikk du kan danse og ta dumme valg til.

Låtene er en særs hyggelig invitasjon til å la det svartne for deg når du drifter svaiende inn i sensommernatten. Bandet slipper skive på bergensbaserte Apollon Records tidlig neste år. Det er veldig mye greier og opplegg du kan forvente å få fra denne kanten i tiden fremover.

 

SUNSHE INE

Sunshe Ine – et rockeband bestående av tre sinte gutter, inspirert av den endeløse populærkulturen. De spiller intensiv og brutal musikk som kan trekkes linjer mellom Metz, Göttemia, Girl Band og Liam Gallagher. Som regel blir det bare bråk, frustrasjon og kaos, men av den bra sorten.

Program

January

February

March

April

May

December