KONSERT:

CHRISTEENE

Explicit queer electro rap

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 325,—

CHRISTEENE fra Austin, Texas, slo ned som en bombe da hun entret scenen i 2011. Med ekstremt sceneshow og hardtslående musikkvideoer har hun gått sin seiersgang på nettet og blitt en konsert- og festivalfavoritt. Debutalbumet «Waste Up, Kneez Down» kom i 2012 og inneholdt hits som “Fix My Dick”, “Tears from My Pussy” og ikke minst den provoserende, sjukt morsomme videoen til “African Mayonnaise”, hvor hun går berserk på gatene i hjembyen sin.

CHRISTEENEs show må oppleves. Danserne T-Gravel og Dawg Elf oser av hårete, skitten og kjønnsoverskridende sex mens CHRISTEENE selv står i sentrum for det hele som en lurvete, gjør-det-selv Beyoncé fra nederste trinn på samfunnsstigen.

Men CHRISTEENE er mer enn show. Hun er også en ekstremt politisk artist med føttene godt plantet i queermiljøet og hun har blitt beskrevet som en “gender warrior”. Hennes rå fremtoning, sterkt seksualiserte tekster og bisarre humor er klare angrep på amerikansk media og moralistiske politikk. CHRISTEENE har et hjerte av gull og slår alltid oppover i samfunnet. Hennes provokasjoner er ufiltrert naturkraft og er harde knyttneveslag i ballene til Trump-administrasjonen.

CHRISTEENE var i 2015 support på verdensturneene til både Peaches og Faith No More. Spin Magazine listet CHRISTEENE på sin topp 10 av konsertopplevelser etter Sonar 2013 sammen med størrelser som Kraftwerk, Skrillex og Bat for Lashes. I fjor gikk det gjeteord om den fantastiske konserten på Parkteatret, så da er spørsmålet, har du råd til å la være?

Program

February

March

April

May

December