KONSERT:

Clan of Xymox + Mirage + Batplanet [DJs]

Goth & dark-wave

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Mørke dager krever mørk musikk- dark-wave pionerene i Clan of Xymox kommer til BLÅ lørdag 28. januar!

Siden oppstarten i Amsterdam i 84 har klanens mørke elektro-gotiske tilnærming til musikk blitt målestokken som andre likesinnede band blir bedømt etter, og gjort bandet elsket verden over.

:::

M I R A G E ; 10 år i skyggene, fjerde konserten, sjette bandkonstellasjonen. Debutskiva “The Swallow” er innspilt og kommer senere i år. Det vil bli fremført noen rykende ferske låter i tillegg til materiale fra albumet denne kvelden. Mirage spiller ekstatisk rock på godt og vondt. Med medlemmer/ex-medlemmer fra Pirate love/PRTLVX, Deathhammer, Trashcan darlings & Lovelovelove

:::

Batplanet er et pop-up goth klubbkonsept, som ønsker å være et samlingspunkt for alle med en forkjærlighet for dyster musikk.

Batplanet ble startet i 2020 for å dekke behovet for en ekte undergrunns gothklubb. På disse to årene har det blitt arrangert jevnlige klubbkvelder og afterpartys, og konseptet vokser stadig.

Batplanet spiller goth rock, darkwave, post-pønk, death rock, synth og annet relatert, og man er velkommen enten man ønsker å danse gjennom nattetimene, eller sitte og lytte til det gotiske materialet!

Program

March

April

May

December