KLUBB:

Club Juicy: 14 Year Anniversary

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 200,—

Club Juicy fyller denne kvelden 14 år som landets ledende (og lengstlevende?) klubb innen Urbanmusikk, og Patski Love & ChrisStallionfeirer begivenheten med legenden D-Nice fra New York, samt stjerneskuddene Dutty Dior, Pen Gutt og en overraskelse fra en av våre favoritt rappere live på scenen.

D-Nice er født på samme sted som hip-hop, Bronx, New York, og fikk sin start da han på midten av 80-tallet grunnla Boogie Down Productions (BDP) sammen med KRS-One og nå avdøde Scott La Rock, og allerede som 18-åring i 1989 produserte han sin første gullsingel (“Self Destruction”) som også nådde førsteplass på hitlistene. Etter tiden i BDP fortsatte D-Nice som solo artist og slapp albumene “Call Me D-Nice” i 1990 og “To The Rescue” i 1991. Singelen “Call Me D-Nice” fra førstealbumet samplet The Turtles og ble en stor hit. D-Nice er også kjent som “The Human TR-808” og er en av de beste human beatboxerne i verden.

Med over 30 år(!) som DJ har D-Nice vært med gjennom hele historien og utviklingen av Hip hop, og dette er også en av styrkene til D-Nice som DJ. Han var midt oppe i “beefen” mellom Boogie Down Productions og Juicy Crew (kjent gjennom låtene “The Bridge” og “The Bridge Is Over”) på slutten av 80-tallet, og han er i dag fortsatt en av de mest ettertraktede DJene i USA og rundt omkring kloden. Derrick Jones, som han egentlig heter, er også en av bransjens beste fotografer og har tatt bilder for 50 Cent, Dave Chappelle, John Legend og mange fler. D-Nice spilte på Barack Obama sitt Inaugural Ball i det Hvite Hus, var DJen i Netflix/Marvel serien Luke Cage og har spilt på Oscar Gallaen og Superbowl for å nevne noe. Når han ikke er på en av sine favorittfester Club Juicy, spiller han på festene til folk som Stevie Wonder, Jay-Z, Mary J. Blige og selvfølgelig Diddy.

Stjerneskuddet Dutty Dior fra SDKT har vunnet manges hjerter den siste tiden med låtslipp som: PLIS, Fantasi og MA$A. Han har fått gode kritikker og boost fra medier som NRK P3 , High Snobiety, 730.no og JUNKYARD, som alle mener at Dutty Dior er et friskt pust til den stadig voksende urban-sjangeren i Norsk Hip hop.

Himmelens hærskare har forbarmet seg over dette vesenet, så la oss alle bøye hodet oppover mot solen imens musikken og ordene blir ett. Akkompagnert av beats som spruter deg i ansiktet og en scene-tilstedeværelse få kan matche, så inviterer Pen Gutt alle inn i varmen.

Program

February

March

April

May

December