KLUBB:

Club Juicy: DJ Katch (DE) – Stallion & Love’s Bday Bash

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 150,—

CLUB JUICYDJ KATCH (DE) – CHRIS STALLION & PATSKI LOVE BDAY

Club Juicy festen bare fortsetter og fortsetter og denne gangen invitererChrisStallion & Patski Love hele verden til å være med på deres årlige, store bursdagsfest.

For anledningen har de flydd inn DJ Katch fra Frankfurt som i en årrekke har vært en av Tysklands og Europas beste klubb-DJer. Jonas Becker, som ikke har noe med tennis-legenden Boris å gjøre, herjer hele jordas overflate og klubber fra London til New York, Ibiza, Hong Kong, Shanghai, Singapore, Miami og selvfølgelig rundt hele hjemlandet. Katch rocker klubben som få andre og de siste årene har han også hatt stor suksess med egne utgivelser.

Det hele startet for fullt med “The Horns” i 2015 som hadde med legendene DJ Kool og Greg Nice på vokal. Det store internasjonale gjennombruddet skulle vise seg å komme i 2016 da fulgte han opp med “Lights Out (Too Drunk)” som ble gjestet av Engelske Hayley og ble en stor hit blant annet i hele Skandinavia og har streamet til gull på Spotify i både Norge, Sverige og Finland. Ved siden av å nylig ha remikset Julie Bergan har han også laget låter med de Jamaicanske heltene Kranium og General Levy.

http://djkatch.com/
https://www.facebook.com/DjKatchOfficial/
https://youtube.com/djkatch

Program

February

March

April

May

December