KONSERT:

Crazy Town + Life Lessons

20 års jubileum for et av verdens mest ikoniske band

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Come my lady, you’re my butterfly – sugar, baby. Det er straks 20 år siden legendariske Butterfly svevde på listetoppene verden over, og det markeres naturligvis med jubileumsturné og fest.

I vrimmelen av band som på slutten av 90-tallet stod bredbent med én skatesko i rappen og én støvel i rocken, stakk Los Angeles-gruppa Crazy Town hodet frem som et slags syrete solskinnskonsentrat av sin egen samtid: en fantasiversjon av numetal med litt høyere solfaktor, litt blekere hårtupper og en så overdimensjonert Y2K-estetikk at det nærmest fremstod som et kunstprosjekt. Crazy Town er riktignok mer en feststemt hiphop-gruppe med gitarer, enn noe sinnaredd numetal-band – og den umiskjennelige Shifty Shellshock minner mer om en slags hes California-utgave av Keith Flint, enn om Fred Durst.

Etter å ha turnert med Red Hot Chili Peppers og Ozzfest på starten av årtusenet, tok bandet en pause der frontfigur Shifty blant annet hadde et prosjekt med tranceledenden Paul Oakenfold og var med på flere realityprogrammer. Nå er de derimot tilbake for å gi deg millenniumsfesten du gikk glipp av (eller ikke husker lenger) – dette kommer garantert til å bli en helt unik opplevelse.

(Tekst av Magnus Berg)

 

LIFE LESSONS så dagens lys for 4 år siden å overrasket mange med en sjanger Norsk undergrunn ikke var/er vant med. Classic Pop-Punk sound møter et mer heavy lydbildet hvor det hentes mye inspirasjon fra HardCore. «Det er lite som betyr mye, men det lille som betyr noe, betyr alt!» PARTY, LOYALTY, REALNESS er emner som står bandet nær. Bandet har base i Oslo ( Rat City ) og har en lineup på 5 «Whats My Age Agains» LL har en rekke singelutgivelser og slapp nylig sin nye Ep ‘1212’ i Februar 2019.

Program

January

February

March

April

May

December