KONSERT:

Dälek + Syndrom + Skalla

hiphop, metall og punk blir fin!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Den legendariske og tilsynelatende udødelige trioen dälek er tilbake!

Selv om disse veteranene fra hiphopens undergrunn skiller seg ut når det gjelder sjangerdefinisjon, så har lydbildet til dälek alltid lent seg mot seig, dronete metal iblandet saftige beatproduksjoner.

dälek har til enhver tid gått motstrøms, noe som har resultert i åtte banebrytende album og turnèer med et såpass eklektisk arsenal av artister som Tomahawk, Grandmaster Flash, Dillinger Escape Plan, Pharcyde, Godflesh, Isis, DeLa Soul, Mastodon og mange, mange flere.

I konsertøyemed er de kjent for intens mikrofonføring ala Rakim iblandet enorme lydvegger som gir annerkjennende nikk til Velvet Underground og Merzbow. Det er ofte populært å snakke om korpulerende band, så om vi skal gå ned den gata der vil dälek høres ut som barnet som har vokst opp med delt foreldreomsorg mellom Public Enemy og My Bloody Valentine.

SYNDROM

Syndrom slapp for kort tid siden ut sitt andre album «Bloodbeats» – seks hypnotiske spor med pilarene godt plantet i den atmosfæriske og eksperimentelle rocken. Mens førsteskiva «Red Skin Melts» var et sløyt, støyende beist som tøyde sjangrenes yttergrenser, framstår «Bloodbeats» mer som en stilstudie i mørke og monotone landskap

SKALLA
Skalla slapp EPen «Natt til siste mai» 2017, og har varmet opp for livefavoritter som Viagra Boys og Shame. Smakebitene fra det kommende albumet, den deprimerende fotballhymnen «Rekdal» og korpsballaden «Kanskje jeg lyver» tyder på at Skalla beveger seg videre fra den primitive punken som preget debuten. Live er de imidlertid mer hardtslående enn noensinne, og med ny besetning bestående av Edvard Smith Save fra brenn. på bass er Skalla et band du kommer til å høre mye fra i 2019

Program

January

February

March

April

May

December