RELEASEKONSERT:

Deathcrush + Alwanzatar + Next Life

Oslos mest catchy bråkeband inviterer til fest på lokaet!

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Euro Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall og Støy som kjemper i kamp med HipHop sier du? Herlig!

Hele denne potpurrien av uhemmet primal og overraskende catchy og dansbar musikk er båret frem av Deathcrush, ett kultfenomen-gone-VG-lista-fett band som nå endelig er klare med sitt første album etter nådeløs turnéring ispedt dryppvise singleslipp.

Uansett hvor algoritmene tar deg i 2019, gjør deg klar for noe så overraskende som et relevant undergrunnsband på spillelistene dine. DEATHCRUSH er soundtracket til natta du ikke husker, med
venner du ikke kjenner.

Og denne natta, våre venner, den spikret til fredag 12. april på BLÅ, når Deathcrush gjør det de gjør aller best – lamslår deg med våryr noiserock på BLÅ – arnestedet til ditt nye favorittband.

 

ALWANZATAR

Alwanzatar spiller utenomjordisk verdensmusikk, inspirert av acid house, krautrock, psykedelia, dub og okkulte eksperimenter. Musikken fremføres av eneste medlem Krizla (Tusmørke, ex-Spectral Haze), med fløyte og miksing av loops, trommemaskiner, sequencere og synthesizere. Etter en håndfull kassetter, kom debutalbumet i 2017. Album nummer tre, «Helsfyr Terminal Ekspress», kommer i 2019. Alwanzatar har de siste årene spilt konserter over store deler av landet.

NEXT LIFE

Elektro Metal/Videokunst: Next Life er aktuelle med minialbumet «The Akashic Record». Skiva kom ut på Gaffer Records i Frankrike og Etch Wear. Denne kvelden kjører Hai et teatralsk solo show! Lyden produsert i samarbeid med Audun Strype og er i kjent stil hard og hensynsløs, med synter som kutter i gjennom kroppen og inn til sjelen. Fatality!

Showet er multimedialt, og fremstår som høyst visuellt, umulig å gå glipp av gitt mental (og gjerne fysisk) tilstedeværelse. Må absolutt ses!

Program

February

March

April

May

December