KONSERT:

Diamond Thug + Husmo HAV

Kritikerrost Indie og publikumsfavoritt fra Sør-Afrika

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Etter suksessen med debutalbumet ‘Apastron’ i april i fjor, har Diamond Thug gjort seg bemerket som et hardtarbeidende turnèband rundt omkring i Europa. Suksessen er definitivt målbar, der de seirer opp som en av Sør-Afrikas mest strømmede artister, ikke verst for et band som utgav albumet sitt selv. For fans av drømmepop, boblete elektronika, psykedelisk rock og generelt herlige melodier. Albumet ‘Apastron’ ble umiddelbart trukket frem i Apple Music New Artist Spotlight, og har kommet inn på viktige spillelister på Spotify (US, UK & AUS) med en samlet streaming på 1.8 millioner på de første 6 månedene. Bandet er lidenskapelig opptatt av sørafrikansk musikk og bassisten Danilo Queiros startet et uavhenigig plateselskap: Kudukudu Records for å promotere andre flinke sørafrikanske artister til verden.

-“Their music can move you, excite you and perhaps even – dare I say it – inspire you.” – Huffington Post
-“Diamond Thug’s come-hither voice dances through salty beach air” – Billboard

 

For å gjøre stemningen komplett denne vårkvelden så har vi gleden av å presentere dere for et nytt bekjentskap, nemlig Husmo HAV!

Å høre på Husmo HAV er som å cruise over Hardangervidda i snowspeederen til Luke Skywalker. Ledet av frontfigur Thomas Husmo Litleskare presenterer de cinematisk musikk med et iørefallende sound, dryppende av iskalde synther, atmosfæriske trompetskrik og et sabla driv fra trommer og bass. Med musikere kjent fra band som Highasakite og The Switch, samt fra den stadig mer eklektiske norske jazzscenen, utgjør Husmo HAV et nytt og spennende møte mellom ulike strømninger i norsk musikk.

Debutsingel kommer 3. mai!

Program

February

March

April

May

December