KONSERT:

UTSOLGT: Djevel + Whoredom Rife

Svartmetall av den svarte sort

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 300,—

Godt utformet, tradisjonell svartmetall har vært varemerket til Djevel siden starten. Hjernen bak det hele, Ciekals, har fortsatt å skrive stykker i tro mot sjangerens originale sound fra 90- tallet, og med deres femte album “Blant Svarte Graner” har ingenting endret seg. Med rå aggresjon og hjemsøkende akustiske stykker bringes det frem en helt annen dimensjon til sounden enn det meste som ellers foregår i dagens svartmetall scene.

Siden “Norske Ritualer” i 2016 har medgrunnlegger og bassist Mannevond (Koldbrann) tatt over som vokalist. Også tilsetningen av trommeslager Faust (ex- Emperor, Blood Tsunami) har beriket Djevel og bringer dynamikken enda et skritt frem, og bidrar til at “Blant Svarte Graner” er Djevel sterkeste album til dags dato.

 

Med seg på laget har de Whoredom Rife, som med sitt kritikerroste debutalbum “Dommedagskvad” regjerte listene på verdensbasis i fjor, toppet med spellemannsnominasjon i år. Med sin episke og tradisjonelle Black Metal har trønderne velfortjent steget fort fram og blitt et ettertraktet liveband.

Program

February

March

April

May

December