TORSDAGSKLUBB:

Summertime Sadness: Morstaq & Miki

gratis klubb!

Time, date & age restrictions 23:30 20+
Tickets Free

Morstaq & Miki presenterer «Summertime Sadness» mest fordi vi vil ikke gi slipp på sommern, det gjelder nok dere også! Kom og nyt throwbacks, old school, new school og en liten dash av uk garage. Ikke vær lø og ditch for fadderuke, vi er deres all mighty fadder.
Dont @ us 💫

Kom og opplev den beste musikken fra alle verdens hjørner og tider, vi skal mikse til vi kreperer/dør/forsvinner. Og danse til vi brekker alle ledd og knokler. Kan man knekke ledd? Det blir uansett vår siste dans ut i evigheten, sammen alle sammen.

Nei, men ærlig det blir fett! Så ta turen til blå torsdag kveld for å oppleve alt fra Missy til 21 second crew, med andre ord WE GOT U.

tl;dr: Det blir frl! frl! en uforglemmelig kveld, og hvis du er busy, sucks to be u 👻

DJ Morstaq spiller det meste av det meste, og garanterer det beste av det beste! En god mix av hip hop, RnB, garage, dancehall og afro inspirert elektronikk.
Den perfekte kombinasjonen for å danse! I løpet av 3 år har Morstaq samlet folk av alle slag på utesteder & festivaler i både Oslo, London, Amsterdam og Stockholm. Hun har også varmet opp for artister som Arshad Maimouni, MYRA og Al Amin.

DJ Miki debuterer på BLÅ i kveld, men ikke undervurder hu. Hun elsker skamløse sanger fra 2000 – tallet, så det blir garra skamløst!
Forvent en god blanding av RnB, Hip Hop, elektronikk og jaamz

Program

January

February

March

April

May

December