KONSERT:

FAKA (ZA)

+ supp: Skinnyontheroof

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

FAKA er en bevegelse som representerer mer enn performancekunst. Duoen, Fela Gucci og Deire Marea, utforsker og kombinerer gjerne ulike medium som live performance, litteratur, video, foto hvor de uttrykker sine ideer og erfaringer som non-binere i et post-kolonisert Afrika. FAKA utfordrer og tøyer på rammene av seksuell identitet, maskulinitet og femininitet. Musikken er inspirert fra gqom, en hard, futuristisk form for house som oppsto i den sørafrikanske byen Durban.
De har blitt invitert til å opptre på ulike internasjonale festivaler – slik som Berline Biennale for Contemporary Art (2016), Unsound Festival Poland (2016), FLOW festival (2017), og ikke minst vår egen Oslo World (2018).

FAKA slapp EPen ‘Amaqhawe’ i oktober 2017, med tre spor som setter fokus på vanskelighetene med skeiv kjærlighet. Med sanger som rører ved alt fra egenkjærlighet, ubesvart kjærlighet, barndom kjærlighet og transaksjons kjærlighet.

SKINNYONTHEROOF
Dahir Doni er en dj & multimedia artist oppvokst i Mogadishu og basert i Oslo. Han er grunnlegger av KLUBB ONKOD som er dedikert til å levere kontemporær klubbmusikk fra sør for ekvator. På kryss og tvers av sjangre, rytmer, alt fra Afro House, Tech, Gqom, Kuduru til Baila og Funk, for å nevne ett par! Alt blandet med DIY elementer for å vise frem en ny og konfronterende personlighet som setter fri både kroppen og tale. KLUBB ONKOD har holdt seg aktive på klubbscenen i Oslo undergrunn og har vært å se på blant annet Dattera til Hagen, Revolver, Blå og Munchmuseet.

Program

January

February

March

April

May

December