KONSERT:

Faroe Trade: Jasmin + Son of Fortune

elektronisk soul-pop / Voodoo Pop

Time, date & age restrictions 20:00 18+
Tickets Get tickets 150,—

Konsert i samarbeid med Nordens Hus og Puls.

JASMIN er et forholdsvis nytt band fra Færøyene, som de siste 2 årene har vært meget aktivt på den færøyske scenen. Bandet begynte å spille i 2017, og samme året vant de ’’Sement’’, en konkurranse for fremadstormende band fra Færøyene!

Jasmin er en deilig blanding av elektronisk fusion av soul og pop. Samtidig trekker det unge bandet inspirasjon fra livet på Færøyene, hvor et støvregn av mørkere toner og lengsel innimellom kryper inn i lydbildet. Det hele toppes av vokalist Jasmin Motes fantastisk kraftfulle vokal, som gir sounden en bredde, som når langt ut over de færøyske landegrenser. Til ’’Faroese Music Awards 2019 ’’vant Jasmin prisen som ’’Årets Kvinnelige Sanger’’!

Bandet JASMIN har på kort tid blitt en av de mest populære bandene på Færøyene, og i mai 2019 ga de endelig ut sin debut EP ’’I Know It’s Over’’!

—————————————————————-

SON OF FORTUNEs musikk kan beskrives som de Færøyske øylandskapene fanget på lydbånd.

Fra den rå og skittene rock n rollen til de mørkere folketonene, utfordrer musikken deg, på samme tid som den skaper en følelse av noe trygt og kjært.
Son of Fortune har samarbeidet og jobbet med en rekke albumutgivelser både fra Færøyene, så vel som fra resten av skandinavia som musiker, låtskriver og produsent. Og artister som Teitur, Eivør, Kris Kristofferson og Larry Gatlin har alle hatt gleden av å jobbe med ham.
Sammen med bandet sitt har han turnert på kryss og tvers av de europeiske landegrenser, og det er endelig tid for at Son of Fortune returner til Norge!

Program

February

March

April

May

December