Varm opp juleganen:

Fest i Julekjeften

øl og ostesmaking med Thomas Digervold

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 480,—

Norsk øl tar verden med storm, verdens beste ost kommer nå fra Fana utenfor Bergen, sjokolade fra Norge får priser i øst og vest og Hardanger-sider sikter seg inn på å bli like kjent som champagne. Midt i den norske mat- og drikkerevolusjonen står Thomas klar til å vise vei og vise frem de beste produktene og folkene og historiene bak.

Thomas Digervold er utdannet øl og sidersommelier og har jobbet med mat og drikkevarer de siste 15 årene i Bergen, Oslo og Tromsø, på plasser som Apollon Platebar og Kulturhuset Oslo. Thomas har også vært dommer i NM i ost, NM i sider og er i juryen for både proff og amatørklassen på Hardanger Siderfestival. Han holder utsolgte smakinger landet rundt under konseptnavnet Fest i Kjeften og har sitt eget program på Matkanalen.

“Fest i Kjeften har som prinsipp å fokusere på kvalitet og tror på at godt norsk håndtverk gir gode produkter og unike smaker, dette brenner vi for å vise frem!
Etter mange år som deltager på utallige smakinger ønsket jeg å lage smakinger som ikke bare er for spesielt interesserte, jeg vil at vi fokuserer på smaker og ikke alt det tekniske som foregår i en bryggeprosess. Hos Fest i Kjeften får både noviser og ølhunder nye opplevelser.”
Øl og ost er en del av vår felles norske historie og endelig begynner vi å få øynene opp for dette igjen. På Fest I kjeften sine smakinger lar vi industripilsen og hvitosten ligge og tar en reise gjennom matskattene som finnes i vårt langstrakte land. Her får du garantert noen nye tips og triks som kommer til å imponere gjestene dine ved neste middag, julebord eller sommerfest.


Anmeldelser av Fest i Kjeften på Facebook:
Hedda Asperheim ”Thomas og kompani leverer alltid! Digg ost, digg øl og digg stemning. 😍 dei veit kva dei held på.”

Jennifer Fernandez “Fantastisk konsept, proff og full i kunnskap.”

Joachim Nesse Barsnes – 5 stjerner
“God øl, gode oster og ikke minst en god lærer! Topp stemning”

Yngve Thomassen Flognfeldt “Thomas kjører bra smakinger med bra kombinasjoner. Om du vil lære mer om øl, cider, mjød og kombinasjoner med ost, sjokolade osv så er dette plassen å gjøre det på!”

Bjarte Handeland –5 av 5 stjerner “Fest i kjeften er alltid en opplevelse utenom det vanlige. Når vi blir møtt av det alt fra sjokolade til gammelost sammensatt med de mest fantastiske drikkevarer, da blir det full jubel og stor stemning. Ved forrige ost&øl smaking på Apollon, var vi 10 venner som bare måtte få med oss dette sammen. Mine foreldre fikk billetter i gave og kom hjem smilende som soler, fulle av inspirasjon og god øl. Hvis du virkelig har lyst til å teste nye smaker og kombinasjoner, da anbefales Fest i Kjeften på det varmeste !”

Program

January

February

March

April

May

December