KLUBB:

Festpremiere av Gaspar Noés Climax: Etterfest!

MUD Sessions Oslo: DJ Ghar घर og DJ Niwin!

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Free

I samarbeid med BLÅ og Another World Entertainment inviterer Vega Scene til en ellevill festpremiere av mesterregissøren Gaspar Noés etterlengtede CLIMAX, en av årets mest berusende og visuelt spektakulære filmer.

Etter filmen åpner dørene på BLÅ for en eksplosiv etterfest med MUD Session Oslo bak DJ-pulten.

20.00 – 22.00: Filmvisning CLIMAX (sal 1)
20.15 – 22.00: Filmvisning CLIMAX (sal 2)
20.15 – 22.00: Filmvisning CLIMAX (sal 3)
22.00 – 03.00: Etterfest på BLÅ (cc. gratis og åpent for alle) ID: 20

OM CLIMAX:
På midten av 90-tallet samles 20 dansere til en trenings-camp på en nedlagt kostskole midt ute i skogen. Etter endt trening møtes de rundt en stor bolle sangria. Snart tar stemningen en uventet vending, og etter hvert som natten skrider frem tar vanviddet til – sangriaen inneholder en hemmelig ingrediens. Noen befinner seg straks i paradis, andre i helvete.

CLIMAX, som er basert på virkelige hendelser, kan best beskrives som en kompromissløs og visuell skildring av et Sodoma og Gomorra. Regissør Gaspar Noé er beryktet for sin innovative og grenseoverskridende stil. Filmen mottok hovedprisen i den prestisjetunge sideseksjonen The Directors’ Fortnight under filmfestvalen i Cannes, og har siden høstet en rekke andre priser, samt begeistret internasjonale filmkritikere.

OM MUD SESSION:
MUD står for Movement Undefined og startet opprinnelig som en åpen «House session» for bevegere på tvers av forskjellige bakgrunn. Konseptet ble skapt i New York av det kvinnelige house-dansecrewet MAWU i 2009, og ble videreført til Oslo i 2015. Siden har MUD vært et felles møtepunkt hvor de i housekulturens ånd deler kjærligheten for musikken og klubbkulturen. Med seg har de alltid sine faste DJ’s: DJ Ghar घर og DJ Niwin.
For mer info: https://www.facebook.com/mudsessionoslo/

DJ GHAR घर
DJ Ghar घर startet sin musikalske reise, i likhet med mange fra sin generasjon, ved å grave etter vinyler i foreldrenes samling. Oppveksten i en familie med Nord-Indisk Punjabi-bakgrunn har ført med seg inspirasjon fra klassisk musikk, bhangra og Bollywood-musikk på én side, og jazz, funk, soul og disco på den andre. Spol frem til nåtid, og du møter en danser og DJ med sterkt fokus i House-undergrunnen, som er svært inspirert av den lokale, urbane danse- og klubbscenen. Han har allerede spilt på klubber som The Villa, Dattera Til Hagen, Sentralen, Dansens Hus, Jaeger Oslo, Revolver og Melahuset, og er for øyeblikket hus-DJ og en sentral del av MUD Sessions Oslo.

DJ NIWIN
DJ Niwin er en house-DJ og produsent fra Oslo, som går under navnet Niwin Music. Som en av grunnleggerne av MUD Sessions Oslo, hvor han også er resident DJ, har han allerede lang fartstid i house-miljøet og har spilt på steder som Jaeger, Uhørt og Sentralen. Ved siden av å være DJ jobber han også som musikkprodusent og lydteknikker, og er lidenskapelig opptatt av musikk og musikkformidling. Niwin Music spiller Deep House, Soulful House, Tech House og Afro House, og kommer med en klar intensjon om å skape bevegelse.

Program

January

February

March

April

May

December