KLUBB:

Film fra Sør: Matangi/Maya/M.I.A klubbkveld

Time, date & age restrictions 22:30 20+
Tickets 0,—

Dans deg inn i natta på gratis klubbkveld i M.I.A.-stil! Torsdag 15. november blir det førpremiere på Matangi/Maya/M.I.A, dokumentarfilmen om den tamilsk-britiske rapperen, aktivisten og superstjerna. Etter visningen på VEGA SCENE inviterer vi til etterfest og klubbkveld på utestedet BLÅ, i samarbeid med Another World Entertainment Norway.

Vi har invitert inn tre av Oslos sterkeste DJs til å lage tidenes klubb så vi kan danse oss inn i natta i ekte M.I.A.-mood!
Kveldens DJs:
DJ Beatriixx
DJ Dana Djdid
DJ Fadumo

 

Klubben åpner kl. 22:30,
CC: Gratis og åpen for alle.
Aldersgrense: 20 år

Om filmen
Rapper, aktivist, klesdesigner og musikkprodusent, og kjent for hits som «Paper Planes» og «Bad Girl». M.I.A er verdenskjent og superstjerne, men hun er ikke som kjendiser og popartister flest. Hun ble født på Sri Lanka, og som datter av lederen for en av de mest kjente tamilske opprørsgruppene på øya måtte hun flykte til England 9 år gammel. I dette fyrverkeriet av en dokumentar blir vi kjent med mennesket og aktivisten bak aliaset M.I.A. Vi følger henne fra barndommen i borgerkrigsrammede Sri Lanka, og vi får se hvordan familiens involvering i konflikten, samt opplevelsen av å være innvandrer i Øst-London, har formet hennes politiske og kunstneriske ambisjoner og holdninger.

Med en kombinasjon av musikkvideoer, private opptak fra M.I.A.s oppvekst og intervjuer
maler regissør Steve Loveridge et personlig portrett av en av musikkindustriens mest fascinerende, provoserende og aktuelle artister.

Om Film fra Sør
Film fra Sør arrangeres for 28. gang 8.- 18. november. Festivalen viser 80 filmer fra Asia, Afrika og Latin-Amerika fordelt på 260 visninger. Billetter til utvalgte visninger er i salg fra 16.oktober. Fullt festivalprogram og billetter til hele festivalen slippes 26. oktober.

Årets Film fra Sør-kinoer er NFkino Vika og NFkino Klingenberg, Cinemateket i Oslo og VEGA SCENE.

Følg årets hovedevent her: https://bit.ly/2QqP50P

Program

January

February

March

April

May

December