LIVEKONSERT:

FOAMMM + PORTO GEESE + FUCALES

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—
Kun 70 billetter. Kun forhåndssalg
FOAMMM
FOAMMMs kreative hybrid av shoegaze, psych, drømmende indie og slacker rock har spredt godt om seg siden bandet ble dannet i 2015. Fem akkurat passe forskjellige hoder som har testet grensene sine og kontinuerlig utvidet uttrykket sitt med en imponerende sjelden ro.
Etter suksessen de hadde etter slipp av debut-EPen i 2016 og en jevn strøm av konserter på både festivaler, turné med kanadiske Ought, på små klubbscener og som support for storheter som Garbage og Fat White Family, slapp de sitt kritikerroste debutalbum i 2019 – som også tok seg en god seiersrunde på college radio i USA. Albumet er en enda mer utviklet og original vri på det alternative landskapet de alltid har befunnet seg i, uten å røre tilgjengeligheten det minste. Briljant komponerte låter i et variert uttrykk – store på en tilbakelent måte.
PORTO GEESE
Porto Geese befinner seg i et helt eget sjikte på den norske alternative rockescenen. Med noen løse tanker om et psych-band møttes Joar Renolen og Bendik Øvrelid i studio. Resultatet ble noe helt annet, og vi elsker retningen det tok! Porto Geese har blitt et mangefasettert prosjekt, med elementer fra støyrock, alternativ indie, deathrock og industriell rock med tidvise glimt av post-punk og shoegaze. Vegger av støygitar og twangy synthmelodier
Siden prosjektet startet har duoen blitt et fullt band med en samlet bred erfaring fra den norske musikkscenen – både på scenen og i kulissene.
EP-en «Close» kom ut i begynnelsen av februar til lovord fra bl.a. Morgenbladet, Natt&Dag og diverse utenlandsk presse, og kort tid i forkant av by:Larm hvor de gruset publikum med to intense konserter – deres andre og tredje noensinne. Alt lå tilrette for en glitrende vår og høst. Så kom koronaen, og alle turnéplaner ble utsatt på ubestemt tid. Heldigvis har de ikke sløst bort nedetiden, og har bunkret seg i studio for å fokusere på neste utgivelse.
FUCALES
Fucales sprenger sjangerrammer med sin sinte og svevende trompet, psykedeliske gitar og energiske trommer. Musikken er drømmende og aggressiv som Sonic Youth og My Bloody Valentine, men trekker og paralleller fra jazz og pop. Det unge bandet, som vant Eggstockfestivalen 2019, har allerede spilt flerfoldige konserter på den bergenske byscenen og på flere festivaler, blant annet Vill Vill Vest, Borealis, Ferieklubben og “do it together”-festivalen HÁTÍÐNI på Island.

Program

February

March

April

May

December