HURRA FOR NORGE:

17. Mai feiring på Blå!

book bord nå!

Time, date & age restrictions 12:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

17. mai-festen på BLÅ er en tradisjon mange er glad i, og vel så mange har angret bittert på at de har deltatt på gjennom årene. Vi har gledet oss siden i fjor til årets runde, men på grunn det-du-vet-situasjonen har vi måttet vurdere veldig nøye om, og hvordan, vi skal få gjennomført dette.

Vi er nå glade for å kunne fortelle at: DET BLIR 17. MAI-FEST PÅ BLÅ! Dog med noen endringer: dansegulv og tett mingling blir byttet ut bordsetninger. Det blir heller ingen klubb inne på kvelden. Hvem vet, kanskje dette fører til at noen flere bunader overlever kvelden?
For at vi skal kunne gjennomføre dette på en god og forsvarlig måte ser vi oss nødt til å legge ut bord på forhåndssalg, til 200,- per pers. Se linken under for mer informasjon.
https://blad.ticketco.events/no/nb/e/17_mai_paa_blaa

Noen ting vil selvfølgelig være som det pleier: Oslos (i vår ydmyke mening) fineste uteservering vil pyntes i rødt hvitt og blått, det vil bli mat servering (i år i samarbeid med våre venner på Peloton Oslo) og vi stiller som alltid med vår egen brokete Eidsvollsforsamling av platekusker, som skal sørge for at dere har deilig musikk å vrikke dere til PÅ STOLENE DERES!

DJs for dagen:
Syndens Pøl
Indieseksuell
Wank Hilliams feat DJ Feil Collins
Kessler og Tonning

Vi gleder oss masse til å se dere!

Hipp Hurra for Kongen og Wergeland og all that jazz!

Ps. Husregler og tips til smitteverntiltak ligger tilgjengelig på bordene

Program

February

March

April

May

December