KONSERT:

From Scratch + snÆrk

indiegrungerock

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

From Scratch har skapt sitt helt eget musikalske uttrykk. Rock bestående av uventede vendinger i melodi med grungy gitarriff (som gir lytteren assosiasjoner til en tid hvor grungerocken regjerte) og leken synth. Bandet legger stor vekt på personlige tekster og fengende melodier, men i bunn og grunn springer all deres musikalske uttrykksbehov ut av dette:
From Scratch, en gjeng med forvirra, nevrotiske jenter fra Oslo som på et tidspunkt innså at drømmen så mange har om å bli “rockestjerne” var for sterk til å gi slipp på. Med mammas LP-samling og pappas kassegitar som eneste utgangspunkt bestemte jentene seg for å danne et band “From Scratch.”

Drømmen fra jenterommet førte til at bandet nå har spilt en rekke konserter og tatt del i anerkjente musikkeventer rundt om i Norge, bl.a. Trænafestivalen, Bylarm, Musikkfest og ikke minst som oppvarmingsband for det engelske punkbandet Dream Wife. Denne sommeren var From Scratch en del av lineupen på Øya, utvalgt av komiteen som ett av de syv lovende bandene i Norge akkurat nå.
From Scratch er ennå bare i begynnelsen av sin musikalske reise, men har allerede blitt en viktig del av hovedstadens voksende musikkscene og bør holdes et øye med fremover. De fire “trassige” jentene har masse å by på, og kanskje er ikke rockestjernedrømmen langt unna å bli til virkelighet.

 

snÆrk

Snærk er fra Oslo og har siden 2016 spilt snÆrkeråkk fra det dypeste mørket i Akerselva. Inspirasjonen kommer fra de store pionerene innen tungrock. De spiller blytung stoner-rock, med elementer fra blant annet blues, funk og punk.

Med snÆrk blir det mulighet for å moshe, danse eller space ut til psykedeliske partier. Energiske opptredener og et sterkt scenenærvær, gjør det ganske ålreit å være publikum. Kom a’!

Program

February

March

April

May

December