KLUBB:

Spilt Melk 1 ÅR! + Sassy 009 dj-set + Purrpurrpurple

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

TIDA FLYR! Spilt Melk fyller ett år allerede, og vi feirer dette med en jubileumsgig på Blå sammen med ekstravagante gjestedjs og venner lørdag 24 mars.

Det føles ikke lenge siden at vi snubla over hverandre på Bar Boca, bonda over elektronisk musikk og snakka om at vi en dag burde lage noe sammen. Det er fire år siden nå, og siden den tid har vi spilt hver for oss og gått fra å krysse hverandre som faste djs på The Fashion Archives til å spille sammen under mindre kjente navn som Nuvel, på steder som Leiligheten og i kjelleren på Revolver. Etter enda flere dypdykk i den elektroniske musikkens verden manifesterte Spilt Melk seg som et klubbkonsept med en salig blanding av basstung house, techno, elektro og lett acid med mørke, funky og dypt suggererende undertoner du ikke kan la være å vugge og miste deg til i varm eufori.

Siden første øl på Boca har vi spilt på Slottsfjellfestivalen, Astrup Fearnley MuseetNATT&DAGs årlige prisutdeling og gjort en rekke sett på Revolver, The Villa og Blå blant andre. Det er få ting vi digger mer enn å spille, vibe på musikken vi brenner for, og kjenne at vi ligger på samme frekvens som dansegulvet. Vårt motto er: Ikke gråt over spilt melk, dans!

 

100,- før 00:00, 150,- etter!

Program

February

March

April

May

December