RELEASEKONSERT:

Golden Core

doom til folket! Support: RUUN

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets 200,—

Golden Core er en norsk-islandsk metalduo som lenge har herjet undergrunnen i Oslo. Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal og doom. De to unge metalrockerne begynte å spille sammen vinteren 2014 da de var kun 9 og 11 år gamle og har siden da perfeksjonert sine musikalske ferdigheter med over 100 konserter i Norge, England, Danmark og på Island, og tidligere i år stakk de av med seieren i EuroNoize-konkuransen på the Scala i London.

Golden Core har vært svært aktive på konsertfronten i 2019, der de har gjestet flere store festivaler, bl.a Eistnaflug festivalen på Island og Bloodstock Open Air i England, by:Larm Black, Øyafestivalen, Midgardsblot, Høstsabbat, og Vill Vill Vest.

1. november kommer Golden Core med albumet FIMBULTÝR, utgitt på Fysisk Format, produsert av Yngve Andersen (Blood Command), mikset av Kurt Ballou (Converge, Kvelertak) og mastret av ingen ringere enn Brian ‘big bass’ Gardner (Michael Jackson, Dr. Dre, Eminem, Queens Of Th Stone Age, Melvins, Rush). Albumet ble tatt opp i Bergen i påsken 2019 av Simon Jackman (Bokassa, Ondt Blod, Blood Command).

FIMBULTÝR er et konseptalbum, som kretser rundt den norrøne guden Óðinn, runenes magiske kraft, kunnskap, forbannelse, krig og død. Tekstene er for det meste bearbeidet fra Den Eldre Edda og norrøne skaldedikt.

Med flere gode omtaler og fete anmeldelser på CVen kommer Golden Core tilbake til BLÅ 28. november. Denne gangen som headlinere. Uansett om du føler et kall til evig krig i Valhall eller foretrekker å lytte til metal med visjon og storhet, er Golden Core her for å veilede deg.

 

RUUN

Ruun er en Death Metal trio fra Hønefoss. De har tidligere spilt på scener som John Dee og RockIn og nylig slapp de sin debut EP «Atheos» på Spotify.

Program

February

March

April

May

December