CONCERT + STREAMING

Goon Squad: En hyllest til Bowie

En festkveld med flere gjesteartister

Time, date & age restrictions 19:30 20+
Tickets 250,—

David Bowie likte Norge så godt at han stadig kom tilbake. Kanskje er ikke tilfeldig at en av legendens aller siste konserter var her i landet? Og kanskje nettopp derfor at noen av Norges mest feirede og profilerte artister slo pjaltene sammen og satte opp en konsert med noen av de beste låtene fra Bowies karriere.

Gjenopplev hans musikk, tolket av flere av Norges fremste artister og akkompagnert av Norges ledende Bowie-band, The Goon Squad.

David Bowie revolusjonerte rocken både musikalsk og visuelt og står igjen som en av bautaene i vestlig kultur. Kveldens vokalister er Espen Beranek Holm, Håvard Bakke, Anders Baasmo Christiansen, Annette Gil og Frode Vassel og de vil servere personlige tolkninger av de kjente og kjære låtene.

Hyllesten ble først presentert på den legendariske rockecafeen Mono i Oslo til fulle hus og stor jubel blant de kresne publikummerne. Dette ga mersmak og man bestemte seg for å ta hele sirkuset til Rockefeller. På Bowies 70-årsdag stilte ett samlet artist-Norge opp og hyllet legenden overfor et fullstappet hus.

Dette showet sendes nå på verdensveven slik at du kan oppleve det selv.

NB! Pass deg for falske arrangementer og billettsalg.

Program

January

February

March

April

May

December