PÅSKEKLUBB:

MAMDU FEELS

New. En konseptuell klubbkveld med følelser som fundament!

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

MAMDU FEELS NEW
«..det merkes i luften. All den dårlige energien er borte, dagene blir lenger, sola titter frem, alt er lettere. Det er liksom et friskt pust, man føler seg ny. FRESH. Kanskje man skal kjøpe noen nye kicks, eller en helt ny look..»
*hører på Koffee – Toast*

MAMDU FEELS
For alle de gangene du har blitt så SINT at du synger og danser det ut i speilet til harde beats og røffe tekster. For alle de gangene våryren har kicket inn, og hver rytme får deg til å ville dra skjørtet opp, og KASTE hodet bakover. For alle de såre, dype, deilige, vonde følelsene. Her er kveldene hvor vi HYLLER følelsene, og musikken vi hører med de.

Hvilken følelse som er i fokus varierer fra gang til gang. Gjennom en sammensetning av musikk, lys og bilde, vil MAMDU gi publikum en annen klubbopplevelse. MAMDU FEELS vil også inkorporere andre elementer inn i kvelden, som passer med gitt kveld. Dette kan være burlesque, kortfilm, billedkunst, set design etc.

MAMDU
Som liten så hun på MTV og ville bli Missy Eliotts bakgrunnsdanser. Som stor ble hun lyddesigner + DJ + klubbkurator. Chiller midt mellom underground og mainstream, med det postmoderne og afrofuturistiske, og annen “urban”, svart musikk.

Har du ikke opplevd MAMDU alene eller som GYMMEN på Øyanatt, Øya, Slottsfjell, Skral, Kadetten, i England, Sverige, Danmark, Pride, Redbull Music Festival Oslo, som tour-dj med Myra eller OMVR, eller klubber rundt om i landet de siste fem årene, slapp av. Hun har deg.

Program

February

March

April

May

December