KLUBB:

Gymmen | Live: Hardy Caprio (UK)

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 180,—

BLÅ | Lørdag 29. september | 23:00 | CC: 180. | ID: 23

Den 22 år gamle rapperen og grimeartisten fra Croydon i Sør-London slo igjennom med singelen «Unsigned», som nå har over 30 millioner streams – og fulgte videre opp suksessen med låten «Rapper».

Hardy Caprio er kommet for å bli, og du finner han på «Artists to Watch»-listene til BBC 1Xtra, The Independent, Music Week, The Sun, Nation of Billions og Clash magazine.

«Whether he’s in the booth or delivering freestyles out there on the road, Hardy doesn’t disappoint.» – Crack Magazine

GYMMEN
Med sin uendelig store kjærlighet for musikk og lidenskap for rytmer, bass og klubb, har GYMMEN lagd fest på utallige klubber siden sin spede, spontane og tilfeldige start i 2014. Den Oslo-, og nå New York-baserte DJ-duoen har i snart fire år brutt kjønnsstereotypier og samlet folk av alle slag på utesteder i både Oslo, Trondheim, Tromsø og London.

Duoen kombinerer urban musikk som hip hop, r&b, dancehall og afro-inspirert med elektronisk undergrunnsmusikk, inspirert av de samme sjangrene, til en herlig symbiose av lyd du ikke kan stå stille til.

Denne kvelden holder Mamdu det nede på egenhånd, mens den andre halvdelen, Adipop, tar over New York. Mamdu har med og uten GYMMEN gjort klubbkvelder på bl.a. Rockefeller, Pride, Skral og Øyanatt. Hun har også vært DJ og programleder på flere norske radiokanaler, og gjort gjestemiks for Radar Radio i London.

Program

February

March

April

May

December