KLUBB:

Gymmen + Live: RoseGold (DK)

for equality, freedom, no sexicm, no body shaming and the power of good music!

Time, date & age restrictions 22:00 23+
Tickets Get tickets 200,—

RoseGold er en dansk-britisk duo bestående av søskenparet Joshua og Ephraim Duncan. Sommeren 2017 signerte de med Force One Music, og i løpet av året ga de ut singlene «Mrs. 123» og «The One I Need». Nylig ble RoseGold også nominert til danske Soundvenues pris «Fremtidsprisen».

I januar kom deres første album, «Adventures in Odyssey», et album med vibber av karibiske toner, popballader, trap og britisk grime.

GYMMEN
Med sin uendelig store kjærlighet for musikk og lidenskap for rytmer, bass og klubb, har GYMMEN lagd fest på utallige klubber siden sin spede, spontane og tilfeldige start i 2014. Den Oslo-, og nå New York-baserte DJ-duoen har i snart fire år brutt kjønnsstereotypier og samlet folk av alle slag på utesteder i både Oslo, Trondheim, Tromsø og London.

Duoen kombinerer urban musikk som hip hop, r&b, dancehall og afro med elektronisk undergrunnsmusikk, inspirert av de samme sjangrene, til en herlig symbiose av lyd du ikke kan stå stille til.

Denne kvelden holder Mamdu det nede på egenhånd, mens den andre halvdelen, Adipop, tar over New York. Mamdu har med og uten GYMMEN gjort klubbkvelder på bl.a. Rockefeller, Pride, Skral og Øyanatt. Hun har også vært DJ og programleder på flere norske radiokanaler, og gjort gjestemiks for Radar Radio i London

– Vi ses på klubb lørdag 26. mai!

Program

January

February

March

April

May

December