KONSERT:

Halcyon Days + IEatHeartArracks + Oberst

Lokalt forankret hardcore og det som bedre er

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

HALCYON DAYS
Oslobandet Halcyon Days er et hardtslående melodisk metal band med en estetikk som kan minne om band som Architects, Underoath og Counterparts. Siden deres start i 2012, har de utgitt et album med tittelen «.ELEVATE», i tillegg til to EP-er. Debutskiven deres ble spilt jevnlig og anbefalt kjært på NRK P3. To år etter deres debutskive, i 2016, slapp de sin selvtitulerte EP som scoret mer enn 250k strømminger på digitale plattformer. EP-en ble møtt med en fantastisk respons fra deres fans over hele verden, i tillegg til å belønne de med «Ukas Urørt» fra NRK P3s Urørt mot slutten av 2016.

Bandets andre fullengder Rain Soaked Pavements & Fresh Cut Grass ble sluppet på Indie Recordings sommeren 2018. Albumet mottok strålende anmeldelser verden rundt og flere av låtene ble spilt på NRK P3 og listet på flere av Spotifys offisielle spillelister.

I løpet av de 6 første månedene ble albumet streamet over 600000 ganger på Spotify alene og bandet landet konserter på anerkjente festivaler som Summer Breeze Open Air og Reeperbahn Festivalen i Tyskland.

IEATHEARTATTACKS
IEatHeartAttacks har rafinert sitt råe og definerte lydbilde gjennom årelang terping og eksperimentering på kammerset. Selv om bandet har hentet navnet sitt fra en Blood Brothers låt, så må nok band som JR Ewing, Snöras, Kaospilot og The Spectacle ta mesteparten av skylden for den musikalske inspirasjonen. Alikevel skal IEatHeartAttacks få den at de har noe ganske så unikt over seg der de blander harmonier og disharmonier om hverandre i en pønkrøre med halsbrekkende beats.

OBERST
Oberst er et fremadstormende metal/hardcore-band fra Oslo. Bandet blander skrikende og desperat vokal, hektisk riffing, store atmosfæriske partier og fargerik tonalitet til i et unikt uttrykk – hvor det kan trekkes linjer til band som Mastodon, Converge, Oathbreaker og Baroness og Touche Amore.

Program

February

March

April

May

December