VI TRENGER DIN HJELP

HJELP BLÅ

Kjøp gavekort, medlemskap eller bidra med en donasjon

Time, date & age restrictions 00:00 20+
Tickets Free

Vi vet at vi har mange trofaste konsert- og klubbgjengere på BLÅ og ønsker å tilby dere og andre et eget medlemskap med noen ekstra goder når sjappa er oppe og går igjen! Medlemskapet finnes i forskjellige nivåer, som alle vil gi forskjellige rabatter på våre arrangementer.

Som nok alle vet er vi som kulturscene i en særlig sårbar og utfordrende situasjon på grunn av Covid-19 og har nå avlyst all konsert og klubbaktivitet i ukene fremover. I denne tiden setter vi særlig stor pris på all støtte fra våre kjære BLÅ-venner der ute. Vi ønsker at BLÅ skal fortsette å gjøre det usynlige synlig gjennom å være en kulturscene som viser deg både små og store artister fremover.

Ditt medlemskap kan være bidraget som gjør at BLÅ kommer seg (noenlunde) helskinnet gjennom denne krisen. Så om du ønsker å støtte BLÅ for fremtiden, kjøp gjerne et medlemskap!

Skaff deg medlemskap her

 

Donere? 

Om du bare vil gi bittelitt, eller alt for mye. Kanskje bor du ikke i Oslo, eller er du en av dem som bare liker å henge på uteserveringa når du lufter hunden din? Følger du linken så kan du gi en donasjon på størrelse av en tyggis, kaffe, vin eller konsertbillett.

Donér en slant til BLÅ

 

Gavekort?

Kjøp gavekort til fremtidige BLÅ-konserter! Gavekortene får man både fysisk og digitalt via Ticketmaster.no

Kjøp gavekort nå

Program

February

March

April

May

December