KONSERT:

James Gillespie

singer-songwriter

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 290,—

Den britiske singer-songwriteren James Gillespie tar turen tilbake til Oslo 18. november! Billetter i salg fredag 24. juni kl. 10.00.

Gillespie beveger seg i det samme musikalske landskapet som James Blake og Hozier, og har opparbeidet seg en dedikert og stadig økende fanbase. Låtene hans forteller sjelfulle historier om savn, kjærlighet og mørke tanker, levert med særegen stemme og imponerende formidlingsevne, noe som skaper et fengslende lydbilde.

Med sine fantastiske singler har James opparbeidet seg flere titalls millioner streams, samt masse buzz både i bransjen og blant musikkelskere. Hans versjon av P!nks «Don’t Let Me Get Me» nådde helt frem til superstjernen, som inviterte han med som gjest da hun spilte på V Festival. Dette var bare begynnelsen på eventyret!

Det er ingen tvil om at James Gillespie er på full fart mot stjernehimmelen. Han kom på førsteplass på Shortlist Magazine sin liste over hvem vi burde følge med på tilbake i 2019, noe Elton John er enig i: “James is my tip. Look out for him next year.” (Beats 1) Siden den gang har han fått masse omtal og spiller konserter for utsolgte hus.

Nå er James aktuell med den nye singelen «Love on the Side». Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve han på intime Blå i Oslo!

Program

October

November

December

March

May