KONSERT - UTSOLGT:

NY DATO 11.09: John Olav Nilsen & Nordsjøen

2 dager med Bergens store sønn!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 420,—
NY DATO: Fredag 11. september

Her jobbes det. Nye datoer: torsdag 10. og fredag 11. september.
Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset og av hensyn til publikum og involverte, måtte vi som kjent utsette konsertene med John Olav Nilsen & Nordsjøen, men nå er nye datoer på plass. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Konserten torsdag 26. mars er flyttet til torsdag 10. september.
Konserten 27. mars er flyttet til fredag 11. september.

Kjøpte billetter gjelder på ny dato.

 

Etter å ha spilt for stappfulle hus med stormende jubel og allsang i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim i høst, er det nå duket for en ny konsertrunde med John Olav Nilsen & Nordsjøen.

John Olav Nilsen har satt et solid fotavtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk. Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen. Da John Olav Nilsen & Nordsjøen nylig slapp den nye singelen «Glemt av gud», fikk den strålende omtale, og ble umiddelbart spillelistet på både P3 og P13.

Billettene til høstens konserter i Bergen og Oslo ble revet vekk, og nå annonserer bandet en ny konsertrunde til våren med et helt splitter nytt album i bagasjen. Nilsens tekster og sanger som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen”, “Valiumvalsen”, “Bensinbarn” og “Nesten som vi lever” vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie. John Olav Nilsen og Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop.

Det føles godt å ha denne gjengen tilbake i storform!

Program

January

February

March

April

May

December