KONSERT:

Utsatt: Juana Molina (AR)

argentinsk eksperimentell folkpop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Konserten med Juana Molina er utsatt på grunn av Covid-19 situsjonen vi står ovenfor. 

Vi jobber med ny dato og mer info kommer så snart vi har det for hånden

Den argentinsk fødte Juana Molina har siden oppstarten på sent 90- tallet blitt anerkjent og hyllet for sin sofistikerte eksperimentering på tvers av sjangerutrykk som folk, pop, elektronika og ambient. På sin siste EP «Forfun» fra 2019 derimot har Juana gått nye veier.

Inspirasjonen til EPen stammer fra da bandet i 2018 skulle opptre på Roskilde, for så å finne ut at flyselskapet hadde feilsendt backlinen til bandet, alt de sto igjen med var Juanas gitar. På tross at dette valgte bandet å spille konserten, med kun gitaren og de instrumentene som fra før sto på scenen, med andre ord, et keyboard og trommesett.
De spilte et vilt sett med improviserte versjoner av Juanas låter, og responsen fra fansen var strålende. Siden opptredenen på Roskilde har Juana og bandet inkorporert den pønkete versjonen av hitten Paraguaya i deres live sett, og i oktober 2019 ga de ut EPen «Forfun» bestående av tidligere utgitte låter, rearrangert og fremført med den herlig pønkete tilstedeværelsen som hørt en juli- dag på Roskilde i 2018.

Program

February

March

April

May

December