KONSERT:

Klaus Johann Grobe + Andreas Doif

Varm danserock og sjelfull popsnekkeri

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Den sveitsiske duoen Klaus Johann Grobe slapp sitt tredje album “Du Bist So Symmetrisch” den 26. Oktober via det Chicago- baserte labelet Trouble in Mind Records. Og på deres tredje album fortsetter de å bryte ned linjene mellom elektronisk pop, danse musikk, jazz og krautrock. Drevet av en organisk, metronomisk takt i harmoni med synth, chant-lignende vokal og en uhyggelig funky bass, tar musikken mål om å hypnotisere, noe som kjennes når den ekko-tunge vokalen drifter over melodiene. Bandet har turnert mye siden 2014 med høydepunkter som support runder med Unknown Mortal Orchestra, The Growlers and Temples, for ikke å snakke om utallige festivaler i land som USA, Storbritannia, Nederland, Tyskland, Frankrike og Spania. Den 16. Mars er det Blå som står for tur!

ANDREAS DOIF

Norsk bindestreksmusikk kan, om man skal tro klisjeene, ofte bli småkronglete og knirkete. Andreas er ikke der. Han er sløy. Hittill, når han har spilt noe fra det gigantiske og rotete arkivet med skisser og demoer en hver studioholiker med respekt for seg selv holder seg med, har jeg ikke hørt noe som ikke låter veldig som ham. Og “som ham” låter ganske strålende.”- Filip Roshauw, Bangles & Brass

Etter et par singler og et knippe gode konserter, har Doifern gjort klar nok låter for en skive. Den er under innspilling hos Christian Engfelt i Studio Paradiso, og kommer ut iløpet av året.

Program

January

February

March

April

May

December