KLUBB:

Full Pupp

Prins Thomas sin faste klubb byr på disco, house og techno

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 23+
Billetter 150,—

Full Pupp har i snart i 10 fulle år holdt fortet ved elva, gjennom sprell levende klubbmusikk. Kaptein Prins Thomas er en av norsk klubbmusikks viktigste personer.

Han reiser jorda rundt hele året, og har remikset Chemical Brothers og Black Keys, i tillegg til et utall andre. Men først og fremst er han grunnlegger av Full Pupp, som gir ut norsk klubbmusikk i et forrykende tempo. Full Pupp nærmer seg 50 utgivelser, og da snakker vi bare om den gode, gamle 12″. I tillegg til dette har Full Pupp en rekke CD-utgivelser bak seg. Prins Thomas gir også ut utenlandsk musikk på Internasjonal og Internasjonal spesial, og mer technoid musikk på Rett i fletta!
Styrmann, matros, og kokk på skuta, er Blackbelt Andersen, Magnus International, og Espen Haa. Det passe glade trekløveret er det limet som kalles residents, altså Full Pupps faste plateryttere.
Blackbelt Andersen og Magnus International er etablerte plateartister, de lager varm og kald nordisk disco, av noen kalt space disco.
Espen Haa er en av byens mest rutinerte dj`s, med lang fartstid fra Blå, Dattera til Hagen, og legendariske Jazid. Han er også mannen bak de norske The Loft-festene med David Mancuso.
Felles for alle fire er regelen om ingen regler. På Full Pupp-kveldene spilles det fra hele spekteret, med hovedvekt på disco, house, og techno.

 

Program

juli

august

september

oktober

november

desember

januar