KLUBB:

Avlyst: Klubb Verdensstjerne 007

med Yung Sherman (SE) + Fakethias

Time, date & age restrictions 23:00 21+
Tickets Get tickets 170,—

Dette arrangementet er dessverre avlyst.

This show is unfortunately cancelled.

 

👼🏻🖤📵 yung sherman (SE)
Stockholm-baserte Yung Sherman kom til overflaten sent 2012 og markerte seg fort som en definerende faktor for det som senere skulle bli omtalt som “the emotional sound”, og med årene skulle vise seg å, sammen med Yung Lean og Gud, skape selve katalysatoren for en helt ny subsjanger. Med en vektskål balanserende fint mellom like deler tidlig EDM, mid-2000 sørstatsrap og eurodance, har Yung Sherman produsert materiale for og samarbeidet med andre sjangerdefinerende og -overskridene låtskrivere og produsenter som Bladee, Thaiboy Goon, Uli K, Ballout, Evian Christ, Endgame, Baba Stiltz, Lao og Bearface. Bare for å nevne noen.

🎡🖇🔐 FAKETHIAS
Den Oslo-baserte artisten og produsenten Mathias Humlen lager intens og mangefasettert elektronisk musikk, som allerede spilles på klubber verden over. Debut-EPen «Attune», utgitt på Ball Em Up, høstet både Spellemann-nominasjon og lovord i internasjonale publikasjoner som i-D og The Fader. Det siste året har han spilt på klubber rundt om i Europa fra Berlin til
Kiev, og festivaler som Sónar Barcelona og Lunchmeat i Praha. Her til lands er han også kjent som produsent for flere prisbelønte rapgrupper, og har blitt omtalt som en elektronisk musiker på god vei til å bli en av landets største eksportvarer innenfor sjangeren. Sammen med Erik Spanne (Onleash/Drippin) driver han plateselskapet Massive Gain, og hyper-techno konseptet Speed Services™.

Program

February

March

April

May

December