KONSERT:

Ryosuke Kiyasu

Skarptrommens Hannibal Lecter

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Kanskje er det mer performancekunst enn musikk? Eller bikker det over fra performancekunst til vandalisme? Snakker vi her om den skolerte trommeslagers Eddy The Eagle? Buekorpsets Tony Clifton? Eller skarptrommens Hannibal Lecter? Vi kan uansett stolt presentere deg for Ryosuke Kiyasu!

Allerede i 1995 startet Kiyasu karrieren sin som trommeslager i forskjellige prosjekter. I 2003 flyttet han til Toronto for å utvide karrieren sin, det på dette tidspunktet at han startet å spille solo skarptromme. I tillegg startet han i hardcorebandet The Endless Blockade.

Når Kiyasu flytter tilbake til Japan i 2004 får han utvidet utvidet suksess når han starter punk/hardcore-bandet Sete Star Sept og frijazzbandet Kiyasu Orchestra der begge bandene har utgitt et hav av utgivelser og hatt verdensomspennende turnévirksomhet.

I 2012 ble han også fast trommis i Fushitsusha, bandet til legendariske Keiji Haino.

MONOCHROME NAUSEA er en tromme-og-støygitar improv/grind/powerviolence/Avant garde duo med base i Oslo. Både Sergi og Christer har fartstid fra diverse ekstremmusikkmiljøer, og møttes første gang da de spilte en konsert på Blitz.

Monochrome Nausea spiller utelukkende improvisert musikk med beina planta i grindcore og støy, og hovedformålet er en ufiltrert utblåsning av følelser og tanker som oppstår der og da, pakket inn i en mer eksperimentell hardcore-drakt. Duoen trekker inspirasjon fra Painkiller til NOXAGT, fra Dropdead til Pig Destroyer, fra Merzbow til Lasse Marhaug, fra Iron Monkey til Discordance Axis.

Duoen har hittils gitt ut en split med SETE STAR SEPT, har bidratt med ei låt på en samlekassett med coverlåter av det amerikanske kaotiske hardcorebandet JEROMES DREAM, samt gitt ut en bråte med digitale demoer og ep’er på bandcamp.

Program

February

March

April

May

December