8. MARS PÅ BLÅ:

Kroppen

debatt, utstilling, konsert og klubb!

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Free

Reaksjonene blant folket har ikke latt vente på seg etter debatten om abortloven og synkende fødselstall. Vi inviterer til en samtale om kropp, autonomi og kvinnekroppen som “avlsmaskin”!

8. mars inviterer BLÅ, Litteratur på Blå og Balansekunst til en kveld i KROPPENs tegn, med debatt, utstilling og konsert (med rom for øl og prat mellom slagene).

Det blir også konsert med Listen to Girl!
Midt i den blomstrende unge kreative musikkscenen finner vi den eksperimentelle indie-duoen Listen to Girl. Duoens andre plate Long-term World ble sluppet 1. februar på Earthly Habit. Duoens intime, delikate sound er en invitasjon til å la seg bli dratt med inn på nye territorier.

Listen to Girl består av gitarist/sanger Christian Winther og multiinstrumentalist Ina Sagstuen, begge velkjente navn på den sjangeroverskridende musikkscenen fra band som Torg, Monkey Plot, Susanna & The Brotherhood of Our Lady og Skadedyr. Med forlokkende låtskriving, nyskapende tanker, to magiske stemmer og drivende gitar omfavner duoen kjærligheten til post-punk, indie folk og bossa.

“Magien ligger i de to stemmene. Alt kunne vært sunget av han og henne, og stemmene glir inn i hverandre på helt unike måter.” – Marius Lien, Morgenbladet

Mer informasjon kommer.

Etter debatt, utstilling og konsert blir det Klubb: SASSY 009 + Friends / BLÅ 💪

Program

February

March

April

May

December