PÅ EN MANDAG:

KUTT

samtaler og intervjuer om musikkvideoer med gjest Eivind Landsvik

Tid, dato og aldersgrenser 18:00 18+
Billetter Gratis

Aldri har musikkutgivelser vært så visuelt betinget som i dag, og dermed har musikkvideoen heller aldri vært mer aktuell. Videoformatet befinner seg i skjæringspunktet mellom visualisering av lyd, historiefortelling og reklamefilm for en artist. På KUTT inviterer musikkvideoregissør Ingeborg Øysteinsdatter Løvlie regissører og artister til å snakke om sitt arbeid og kunstneriske virke rundt en videoutgivelse, og du er invitert.

KUTT i fokus: Eivind Landsvik
Neste gjest ut er filmregissør Eivind Landsvik!
Eivind (f. 1987) lager både musikkvideo, kortfilm og reklamefilm. Han har jobbet med etablerte artister som Lars Vaular med Astrid S, Gundelach med ARY, Linni, Mae med Chirag (Karpe). Han har også vunnet priser i kategorier både for Spellemann, kortfilmfestivalen i Grimstad, Bergen internasjonale filmfestival og Kollisjon. Eivind er en del av et filmkollektiv som heter Holidaze.

Samtalestyrer: Ingeborg Øysteinsdatter Løvlie
Hun er utdannet fotograf ved Nordic School of Photography, og studerer for øyeblikket ved videolinjen til Oslo Fotokunstskole. Ingeborg har siden 2016 regissert og produsert varierte videoer, og jobber stadig med å utfordre seg selv ved å oppsøke ny lærdom og impulser.

 

 

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar