MUSIKKVIDEO I FOKUS:

KUTT

Med gjest Erik Treimann (bl.a Röyksopp, Karpe, Lars Vaular ++)

Time, date & age restrictions 18:00 18+
Tickets Free

Musikkvideo i fokus
KUTT: Erik Treimann

Erik Treimann (f.1992) har jobbet med store navn som blant annet Röyksopp, Karpe, Lars Vaular, Susanne Sundfør og Kvelertak. Han har tidligere vunnet flere priser for både klipp og regi, og i år er Treimann nominert til Spellemann for Kroppsspråk med Lars Vaular.

Treimann har bakgrunn fra Strykejernet kunstskole og klipping av musikkvideoer og dokumentarer. De siste årene har han beveget seg inn mot regi, samt arbeider med visuals/lys for live-konserter. Stolt medlem av Mutual Intentions og med-eier i nyopprettede Onzonz, lever han livet flexi og fint!

Denne kvelden har vi også fått med oss Lars Vaular kommer som gjest! Han skal fortelle mer om samarbeidet med Treimann.

OM KUTT:
Aldri har musikkutgivelser vært så visuelt betinget som i dag, og dermed har musikkvideoen heller aldri vært mer aktuell. Videoformatet befinner seg i skjæringspunktet mellom visualisering av lyd, historiefortelling og reklamefilm for en artist. På KUTT inviterer musikkvideoregissør Ingeborg Øysteinsdatter Løvlie regissører og artister til å snakke om sitt arbeid og kunstneriske virke rundt en videoutgivelse, og du er invitert. I samarbeid med Kollisjon.

Program

January

February

March

April

May

December