LIVEINNSPILLING:

Lansering av «Sorgpodden»

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 100,—

Torsdag 26. april har vi gleden av å kunne presentere podkastserien «Sorgpodden», en serie i ti episoder om noe som berører oss alle på et eller annet tidspunkt i livet, nemlig sorg.

Vi markerer anledningen med å invitere deg til å være publikum under liveinnspillingen av episoden «Parforhold og sorg – Hva med oss nå?»

Denne kvelden kan du møte Silje og Rudi som mistet sin lille Torjus helt plutselig da han var halvannet år gammel. For å overleve, både som individer og som par, trengte de store doser humor, i tillegg til god kommunikasjon. Sammen med disse to sitter også den erfarne samlivsterapeuten Bjørk Matheasdatter. De tre gjestene blir ledet gjennom den times lange samtalen av vår programleder, Kjersti Kanestrøm Lie.

Billetter: kr 100,-
Dørene åpner kl. 18, innspillingen begynner kl. 19.

Arrangør; Landsforeningen uventet barnedød, i samarbeid med Tid og Lyst AS.

Podcastserien er støttet av Extrastiftelsen.

Velkommen!

OM SERIEN:
I podkastserien Sorgpodden leter vi etter ordene som gjør sorg lettere å bære.

Alle opplever å miste noen, alle opplever sorg. Mange mister også ordene i møte med døden, allikevel er det akkurat de ordene vi leter etter her. For sorg er vondt, vanskelig og vanlig.

I Sorgpodden møter du mennesker som har mistet noen, som har sørget, og som fortsatt sørger. Mennesker som har knelt under tyngden av tapet, og som allikevel har klart å finne en vei videre.
Du vil også møte mennesker som gjennom sine yrker har hjulpet, trøstet, båret og lindret.

Gjennom Sorgpoddens ti episoder håper vi at du kan finne det rommet du trenger for å finne din vei gjennom sorgens landskap.

Program

February

March

April

May

December