KONSERT:

Lekende Lett – releasekonsert !

klubb/ hip hop / r&b / Miami bass

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Lekende Letts debutsingel slo som et olja lyn i 2016.

“Kom å lag litt liv” var noe så sjeldent som en Baile Funk-duftende party sviske med sosialrealistiske observasjoner på kav Bergensk. Bandet som jobbet uten management og plateselskap var plutselig hyppig spilt på radio og ble en såkalt “snakkis” i musikk-Norge.

Duoen som består av Kristian Stockhaus og Synne Sofi Bårdsdatter Bønes holdt seg anonyme i begynnelsen og Dagens Næringsliv kjørte sak “Mystisk Bergensduo”, mens Tidal fikk første intervju med overskriften “Den tunge jakten på Lekende Lett”. I 2017 debuterte de på Vill Vill Vest og ble trukket frem som en av de beste konsertene på festivalen (5/6 Einar Engelstad). Siden dess har de droppet singler, spilt konserter og festivaler fra Henningsvær til Kristiansand. I 2022 tok de et steg tilbake gikk i studio, hvor de har perfeksjonert sin musikalske heksegryte.

Og den 14. april er gjengen ute med FOR ALLTID !

For Alltid er et album som stadfester hva LL har etablert samtidig som duoen utforsker, skyver og oppgraderer sin musikalske eklektiske arv. Albumet er energisk, oppfinnsomt og rommer miami bass-inspirerte ballader, motivasjon i house-drakt og generell unorsk stemning og tilnærming. Det er både neglelakk og skitt under neglene, humor og alvor, hjertesorg og kåthet og en iver om å skape noe nytt.

Lekende Lett har evnen til å ha en fot i undergrunnen og sam- tidig appellere til mer sofistiskerte kretser. Musikken deres har lagt bakteppet til serien om damelaget til Brann, dramaserier på TV2 og NRK, i reklamer til internasjonale motehus samtidig som de har vært naturlig lydspor til svette hybel-vorspiel og enda svettere klubbkvelder.

Program

March

April

May

December